Uusia tuotteita suunnitteilla

Kesän aikana on suunniteltu tulevaa syksyä ja talvea, mietitty uusia tuotteita ja ideoitu. Vanhojen tuttujen t-paitojen ja kangaskassien lisäksi suunnitteilla on ihan uudenlaisiakin tuotteita, joita mielenkiinnolla ryhdyn toteuttamaan! Näistä kerromme mielellämme hieman myöhemmin lisää, jahka saamme suunnitelmia vietyä vielä hieman pidemmälle.

T-paitoihin ja kangaskasseihin on tulossa jälleen pari uutta printtiä, joista voi äänestää hieman myöhemmin somesivustoillamme 🙂

Onko sinulla jokin tietty tuote mielessä, mitä toivoisit Vegan Vortexin valikoimiin?

You might also like

2 kommenttia

 1. Hei, aivan ihania tuotteita teillä <3 Tilasin juuri pari kassia ja paitaa. Tuli mieleen, että pitkähihainen T-paita tulisi nyt tarpeeseen, oletteko ajatelleet lisätä niitä valikoimiin?

  Lisäksi aiheena susi olisi todella hieno. Tuo ylväs metsien asukki ansaitsisi kunnioitusta, ei vihaa ja mielelläni kantaisin asennepaitaa, jossa suden tiukka katse haastaisi katsojan. Tai ulvova susi tekstillä "Live and Let Live" / "Elä ja Anna Elää".
  Tämän inspiraation sain tänään työpaikan kahvipöydässä kuunnellessa metsästäjien tarinoita kuinka susia tapetaan hirvimetsälle lippusiimamenetelmällä kymmeniä vuosittain. Oikeutus tähän on kuulemma se, että susia on todella paljon enemmän, kuin ilmoitetaan. Mielestäni määrä (joka ei ole siltikään iso, olivat puhujat oikeassa, tai eivät) ei ole mikään oikeutus tappaa ketään.
  Pidin suuni kiinni, mutta nyt olisi tilaus statement -paidalle! 😐

  1. Heippa!

   Iso kiitos palautteesta ja tilauksestasi myös 🙂

   Pitkähihaiset, kuten myös sudetkin ovat olleet mielen päällä vahvasti ja totta puhut, sudet ovat varsin huonosti ymmärrettyjä ja mielestäni väärin perustein vihattuja.
   Kuvituksia tulee käytännössä koko ajan (kaikki eivät varmasti ehdi päätyä tuotteiksi koskaan) ja kovasti tekisikin tähän aiheeseen mieleni tarttua piakoin. Kuvituksen matka valmiiksi tuotteeksi on tällä hetkellä valitettavan pitkä, mutta yritän miettiä tähän jotain ratkaisua. Kiitos, kun jaoit inspiraatiosi! 🙂

   Täksi talveksi ei Vegan Vortexin pitkähihaisia vielä valitettavasti saada, mutta toivottavasti ensi talveksi jo sitten!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *