Meistä

Eläimet

Vegan Vortexin tuotteiden tärkeimpänä lähtökohtana ovat veganismi ja anti-spesismi. Me haluamme näyttää maailmalle eläinten kauneuden, myös niiden eläinten, jotka viettävät elämänsä koe-eläinlaboratorioissa tai eläintuotantotiloilla.

Haluamme vaikuttaa asioihin ennen kaikkea positiivisen asenteen kautta. Voit löytää tuotteistamme pieniä onnellisia hetkiä, elämisen kauneutta ja vapauden tuoksua. Tuotteemme näyttävät elämän sellaisena, kun sen kuuluisi jokaisen meistä kohdalla olla. Elämän, jossa jokaisella on yhtäläinen oikeus itseisarvoon.

Painamme tuotteemme paidoille ja kangaskasseille, jotka ovat joko Peta-sertifioituja tai muutoin vegaanisiksi todettuja. Näissä tuotteissa ei ole siis käytetty eläinperäisiä käsittelyaineita eikä niissä käytettyjä kemikaaleja ole testattu eläinkokein. Myös käyttämämme painovärit ovat vegaanisia ja eläinkokeettomia, joten ne ovat vapaita eläinperäisistä liima- tai väriaineista.

Luonto

Me Vegan Vortexissa uskomme ekologisuuteen ja kestävään kehitykseen. Meillä on vain tämä yksi planeetta, joten miksi emme kohtelisi sitä niin hyvin kuin mahdollista?

Haluamme luoda uusia asioita luontoa kunnioittaen. Kaikki tuotteemme on painettu Suomessa käsin vegaanisilla ja ekologisilla painoväreillä. Käytämme ainoastaan värejä, jotka eivät sisällä myrkyllisiä kemikaaleja, PVC:tä tai ftalaatteja. 

Painamme printtejämme ainoastaan luomupuuvillalle tai muille kasvikuitukankaille sekä kierrätetyille kankaille. Kaikki paitamme ja kangaskassimme ovat painettu luomupuuvillalle ja ne ovat testattu sellaisten haitallisten ainesosien, väriaineiden ja kemikaalien osalta, jotka voivat olla haitallisia terveydelle. Tuotteemme säästävät luontoa ja ovat turvallisia käyttää.

Me

Vegan vortex tuotemerkki on osa pientä, suomalaista osuuskuntaa nimeltään Pirta ja Yrtti. Vegan vortexin tuotteita tehdään täysin sydämin, suurimpana päämääränä eläinten aseman parantaminen ja veganismin edistäminen. Me lahjoitamme osan Vegan vortex-brändin tuotosta eläinoikeustyöhön pääosin Suomalaisille järjestöille ja yhteisöille.  Teemme mielellämme yhteistyötä eläinoikeusaktivistien, -ryhmien tai -yhdistysten kanssa, joten ethän epäröi ottaa yhteyttä!

Vegan vortexissa nivoutuvat yhteen kaikki meille tärkeät ja rakkaat asiat: eläinten oikeudet, luonnon kunnioittaminen ja luovuus. Suunnittelemme, kuvitamme ja painamme kaikki printtimme omin käsin pienessä painopajassamme. Painotyön teemme käyttäen perinteistä seripaino-menetelmää.

Vegan Vortex on meidän konkreettinen ja näkyvä keinomme vaikuttaa asioihin. Tämä on unelmatyömme, jossa pääsemme tekemään sitä, mihin todella uskomme.